ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Βιταμίνη Β - B Complex

Όλες οι best online βιταμίνες με Βιταμίνη Β Σύμπλεγμα B-Complex είναι εδώ!

Τι είδους βιταμίνες είναι οι B-Complex;

Οι Βιταμίνες του συμπλέγματος Β γνωστές και ως B Complex, περιλαμβάνουν συνδυασμούς των 8 Β Βιταμινών (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12), οι οποίοι είναι σημαντικοί για πολλές μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού.

Που βοηθάει και τι προκαλεί η έλλειψη;

Οι βιταμίνες B Complex συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στο ανοσοποιητικό σύστημα, στη μείωση της κόπωσης και στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης.
Τα μειωμένα επίπεδα μπορούν να επηρεάσουν την εγκεφαλική λειτουργία, προκαλώντας αδυναμία συγκέντρωσης, εκνευρισμό και μεταβολές της διάθεσης.

Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη και σε ποια άτομα είναι ευεργετική;

Όλες οι βιταμίνες πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά σύμφωνα με την συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη, η οποία εξαρτάται από τις περιεκτικότητες.
Μορφές διατροφικών συμπληρωμάτων συμπλέγματος Β όπως η Β50 ή η Β100, οι οποίες ξεπερνούν κατά πολύ τις συνιστώμενες ημερήσιες προσλήψεις, θα πρέπει να λαμβάνονται με ιατρική παρακολούθηση, εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγεται η λήψη;

Η συμπληρωματική λήψη του συμπλέγματος κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό είναι ασφαλής, με ιατρική παρακολούθηση.
Επίσης αν υπάρχει ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση τους.

Χάρισε στον οργανισμό τα απαραίτητα εφόδια για καλή νευρική λειτουργία και διάθεση με τις κατάλληλες B Complex βιταμίνες!


Η Pharmarin σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα, τον υγιεινό τρόπο ζωής ή τη συμβουλή ειδικού (ιατρού/φαρμακοποιού).
Επιπλέον, δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.