ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Βιταμίνη Β8 - Ινοσιτόλη

Όλες οι best online βιταμίνες με Ινοσιτόλη είναι εδώ!

Τι είδους βιταμίνη είναι η Ινοσιτόλη;

Η Ινοσιτόλη γνωστή και ως βιταμίνη Β8, είναι ένα ισομερές της γλυκόζης που υπάρχει στα κύτταρα του οργανισμού και ειδικότερα σε εκείνα του εγκεφάλου και της καρδιάς.

Που βοηθάει και τι προκαλεί η έλλειψη;

Συνεισφέρει στη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του ήπατος, συμμετέχει στο μεταβολισμό των λιπών και της χοληστερόλης, βοηθά στην απομάκρυνση των λιπών από το ήπαρ και κατ` επέκταση από τον οργανισμό, παρεμβαίνει θετικά στη δομή των κυτταρικών μεμβρανών, μπορεί να βοηθήσει γυναίκες που εμφανίζουν το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών, μειώνει τα επίπεδα ανδρογόνων στο αίμα κι επομένως να βελτιώνει τα σχετικά συμπτώματα όπως την ακμή και την υπερτρίχωση.
Η έλλειψη μπορεί να οδηγήσει σε αρτηριοσκλήρωση, δυσκοιλιότητα, τριχόπτωση, υψηλά επίπεδα χοληστερόλης, νευρικότητα, εναλλαγές διάθεσης και δερματικά εξανθήματα.

Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη και σε ποια άτομα είναι ευεργετική;

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.
Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500mg και προτείνεται να συνδυάζεται με Χολίνη.
Η πρόσληψη Ινοσιτόλης είναι ευεργετική σε νέες κοπέλες με ακμή, υπέρβαρα άτομα, γυναίκες με σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών.
Η λήψη της μπορεί να μειώσει την απορρόφηση του Σιδήρου, του Ασβεστίου και του Ψευδαργύρου.

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγεται η λήψη;

Δεν υπάρχουν μελέτες σχετικά με την ασφάλεια της συμπληρωματικής λήψης της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και συνεπώς θα πρέπει να αποφεύγεται.
Να μην λαμβάνεται από ασθενείς που λαμβάνουν φαρμακευτικά σκευάσματα με λίθιο.

Χάρισε στον οργανισμό τα απαραίτητα εφόδια για σωστή αποτοξίνωση του οργανισμού και αύξηση του μεταβολισμού με τις Vitamin B8 - Inositol βιταμίνες!


Η Pharmarin σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα, τον υγιεινό τρόπο ζωής ή τη συμβουλή ειδικού (ιατρού/φαρμακοποιού).
Επιπλέον, δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)