ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Frezyderm Αντηλιακά

Frezyderm Αντηλιακά

Τα Frezyderm Sun Screen είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και ενσωματώνουν πρωτοποριακές συνθέσεις για αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.

Πιο συγκεκριμένα η Frezyderm προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αντηλιακών υψηλής προστασίας για όλη την οικογένεια. Τα αντηλιακά frezyderm έρχονται να συμπληρώσουν τις δερμοκαλλυντικές σειρές με προϊόντα περιποίησης και να προσφέρουν αντηλιακή προστασία σε πρόσωπο και σώμα. Η αντηλιακή προσώπου με χρώμα, color velvet face cream, αποτελεί τη ναυαρχίδα της σειράς sun face cream. Πρόκειται για αντηλιακό προσώπου με αίσθηση velvet, που προσφέρει υψηλή προστασία και ελαφριά κάλυψη. Στην σειρά velvet face cream, εκτός από την αντηλιακή προσώπου με χρώμα, υπάρχει και η velvet face cream spf50 χωρίς χρώμα, η cream spf50 αντηλιακή κρέμα προσώπου καθώς και η velvet face cream spf30 που έρχεται να συμπληρώσει τη screen velvet face cream σειρά με κρέμα προσώπου 50ml και προσώπου με χρώμα 50ml.

Όσον αφορά τα αντηλιακά προσώπου με χρώμα υπάρχει και η σειρά active sun screen, στην οποία υπάρχουν οι υφές fluid spf50, cream spf50 και cream spf30 σε διάφορες επιλογές με χρώμα 50ml.

Η τελευταία προσθήκη της σειράς που αφορά την αντηλιακή προσώπου είναι η frezyderm cream to powder που αποτελεί μια spf50 αντηλιακή κρέμα προσώπου με αίσθηση πούδρας. Επίσης η frezyderm fluid to powder αποτελεί μια spf50 αντηλιακή σε λεπτόρρευστη υφή με αίσθηση πούδρας.

Για εξειδικευμένες ανάγκες υπάρχει ένα spf50 αντηλιακό για πρόσωπο με ατέλειες. Η acnorm sun screen fluid κυκλοφορεί σαν κρέμα προσώπου, με χρώμα και χωρίς, με πολύ λεπτόρρευστη υφή.

Όσον αφορά τα αντηλιακά σώματος, μπορούμε να βρούμε πολλές επιλογές σε spray σώματος, σε γαλάκτωμα και σε mist spf50 αντηλιακό spray. To seaside dry mist spf50 είναι η ιδανική λύση για όλη την οικογένεια αλλά θέλει προσοχή κατά την εφαρμογή να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια. Πρόκειται για αντηλιακό spray σώματος πολύ υψηλής προστασίας με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Σαν αντηλιακό spray σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί το invisible spray spf50 που αποτελεί αόρατο αντηλιακό σώματος πολύ υψηλής προστασίας, καθώς επίσης και το mousse με spf30.

Ένα νέο καινοτόμο προϊόν είναι το αντηλιακό on the move, σε μορφή mist spf50, για ανανέωση του αντηλιακού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν αντικαθιστά την cream spf50 αντηλιακή κρέμα προσώπου, αλλά χρησιμοποιείται για ανανέωση καθώς είναι ένα spf50 αντηλιακό spray που κυκλοφορεί σε travel sizes συσκευασία των75ml.

Το frezyderm baby sun care spf25 βρεφικό αντηλιακό, αποτελεί την ιδανική λύση για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα καθώς αποτελείται από φυσικά, ανόργανα φίλτρα. Μαζί με τα εξειδικευμένα αντηλιακά για νήπια και παιδιά συμπληρώνεται η παλέτα των αντηλιακών της εταιρείας.

Αποκτήστε το Frezyderm Sun Screen που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες από το αγαπημένο σας online φαρμακείο Pharmarin και απολαύστε τις καλοκαιρινές ημέρες με ασφαλή προστασία από τον ήλιο.