ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Gingko Biloba

Όλα τα best online φυτικά συμπληρώματα με Gingko Biloba είναι εδώ!

- Τι είναι το Gingko Biloba;

Το Gingko Biloba γνωστό και ως Σαλιβουρία, είναι ένα βότανο με υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή, τερπενοειδή και αμινοξέα.
Τα φύλλα του αποτελούν ζωτικό στοιχείο για την αναστολή της γήρανσης του εγκεφάλου και είναι συνυφασμένο με την αντοχή, τη μακροζωία και την ευεξία.

- Που βοηθάει και σε τι είναι χρήσιμο;

Βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης, της συγκέντρωσης και της πνευματικής εγρήγορσης σε άτομα νεαρής ηλικίας καθώς και στη βελτίωση των νοητικών λειτουργιών σε ηλικιωμένους με ήπια άνοια, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος μειώνοντας την αίσθηση των κρύων άκρων και τον ενδεχόμενο πόνο καθώς επίσης και την αίσθηση βάρους στα πόδια.
Τέλος, έχει ευεργετική δράση σε διαταραχές της όρασης όπως γλαύκωμα σε άτομα με ιστορικό, εκφύλιση ωχράς κηλίδας και στον αμφιβληστροειδή του οφθαλμού, στη μείωση της εμφάνισης απώλειας ακοής και εμβοών (βουητό στα αυτιά).

- Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη;

Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη είναι 40-80mg 2-3 φορές την ημέρα για άνδρες και γυναίκες.
Σε δοσολογία τουλάχιστον 150mg ημερησίως βελτιώνει τη μνήμη.
Δεν έχουν καταγραφεί σε κλινικές δοκιμές σημαντικές παρενέργειες σε άτομα που λάμβαναν 600mg εκχυλίσματος φύλλου σε μία δόση.
Ελαφρές παρενέργειες περιλαμβάνουν γαστρεντερικές διαταραχές και κεφαλαλγίες.

- Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγεται η λήψη;

Δεν ενδείκνυται η λήψη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού όπως και από γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη.
Θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του από άτομα που πάσχουν από υπέρταση, διαταραχές πήξεως, επιληψία ή έλλειψη του ενζύμου G6PD.
Η ταυτόχρονη λήψη γκίνγκο μπιλόμπα και φαρμάκων όπως τα αντιπηκτικά, η ασπιρίνη και τα αντιδιαβητικά θα πρέπει να αποφεύγεται.
Τέλος, δεν συνιστάται η χρήση του σε παιδιά.

Χάρισε στον οργανισμό τα απαραίτητα εφόδια για γερή μνήμη και ισχυρή συγκέντρωση!


Η Pharmarin σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα, τον υγιεινό τρόπο ζωής ή τη συμβουλή ειδικού (ιατρού/φαρμακοποιού).
Επιπλέον, δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)