ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Γλουταθειόνη

Όλα τα best online αμινοξέα με Γλουταθειόνη είναι εδώ!

Τι είδους αμινοξύ είναι η γλουταθειόνη;

Η γλουταθειόνη είναι ένα υδατοδιαλυτό (τριπεπτίδιο) αντιοξειδωτικό που παράγεται από τα κύτταρα και αποτελείται από τρία αμινοξέα την κυστεΐνη, γλουταμινικό οξύ και τη γλυκίνη.
Παράγεται από τον οργανισμό στο ήπαρ (συκώτι) και είναι βασικός αντιοξειδωτικός παράγοντας του οργανισμού, δρα κατά της γήρανσης και είναι σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σε ποιες περιπτώσεις βοηθάει η λήψη της;

Η λήψη της μπορεί να βελτιώσει την αντίσταση στην ινσουλίνη, να μειώσει την κυτταρική βλάβη που οφείλεται σε λιπαρές εναποθέσεις στο συκώτι, να αυξήσει την κινητικότητα σε άτομα με περιφερική αρτηριακή νόσο, να βοηθήσει σε αυτοάνοσες ασθένειες, να μειώσει τις επιπτώσεις του ανεξέλεγκτου διαβήτη.
Επίσης, χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα από άτομα που κάνουν κατάχρηση αλκοόλ και άτομα που έχουν λιπαρό συκώτι λόγω κακής διατροφής και καθιστικής ζωής.

Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη;

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγεται η λήψη;

Δεν υπάρχουν μελέτες σχετικά με την ασφάλεια της συμπληρωματικής λήψης γλουταθειόνης κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και συνεπώς θα πρέπει να αποφεύγεται.

Πρόσφερε στον οργανισμό τα απαραίτητα εφόδια για ισχυρή αντιοξείδωση και αποτοξίνωση με τα κατάλληλα Glutathione αμινοξέα!


Η Pharmarin σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα, τον υγιεινό τρόπο ζωής ή τη συμβουλή ειδικού (ιατρού/φαρμακοποιού).
Επιπλέον, δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)