ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
MOLLER'S FORTE OMEGA-3, ΜΟΥΡΟΥΝΕΛΑΙΟ - ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ ΩΜΕΓΑ 3 60caps

MOLLER'S FORTE OMEGA-3, ΜΟΥΡΟΥΝΕΛΑΙΟ - ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ ΩΜΕΓΑ 3 60caps

✓ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, την καρδιά, την όραση και τις εγκεφαλικές λειτουργίες.
✓ Περιέχει υψηλής ποιότητας μείγμα μουρουνέλαιου και συμπυκνωμένου ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3.
  • Άμεσα Διαθέσιμο
  • ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
  • Κωδικός: 317276
  • Barcode: 7070866021801
Τιμή Web: 
11,41€
Moller's Forte Omega-3, Μουρουνέλαιο - Ιχθυέλαιο Ωμέγα 3 60 κάψουλες

Υπάρχουν δύο τύποι ιχθυελαίων, εκείνα που προέρχονται από το ήπαρ (συκώτι) των ψαριών, όπως είναι τα μουρουνέλαια (cod liver oil) και εκείνα που προέρχονται από τη σάρκα τους. Όλα τα ιχθυέλαια είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε και σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα της ομάδας ω3.

Τα Νορβηγικά μουρουνέλαια Moller's παράγονται από άγρια ψάρια και όχι από ιχθυοκαλλιέργειες και είναι στη μορφή των μη συνθετικών φυσικών τριγλυκεριδίων για υψηλή απορρόφηση από τον οργανισμό (έως και 98%). Η επεξεργασία τους γίνεται μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή της αλίευσης.
Είναι συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας και καθαρότητας απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα και τοξικές ουσίες όπως ο υδράργυρος, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τα ωμέγα 3 προστατεύουν τη καρδιά, μειώνοντας την αρτηριακή πίεση (διαστολική και συστολική) αλλά και τα επίπεδα των λιπιδίων και συγκεκριμένα των τριγλυκεριδίων. Επίσης προλαμβάνουν την αρτηριοσκλήρωση και τις θρομβώσεις, και βελτιώνουν τη κυκλοφορία του αίματος. Εκτός από τη καρδιοπροστατευτική τους δράση τα ωμέγα 3 λιπαρά μπορούν να βελτιώσουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες, τη μνήμη, και την υγεία των ματιών ως βασικό δομικό συστατικό των νευρικών κυττάρων και επιπλέον δρουν ευεργετικά ενάντια στα συμπτώματα της κατάθλιψης.
Επίσης μειώνουν τον πόνο και τη φλεγμονή σε καταστάσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα και η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου. Τα μουρουνέλαια εκτός από τα πολυακόρεστα λιπαρά αποδίδουν και λιποδιαλυτές βιταμίνες D και E. Οι λιποδιαλυτές βιταμίνες είναι σημαντικές για την υγεία του εγκεφάλου, των οστών, των ματιών και του δέρματος, για το ανοσοποιητικό σύστημα αλλά και για τη προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες και την όραση.
Μαλακές κάψουλες ω-3 λιπαρών οξέων από υψηλής ποιότητας μείγμα μουρουνέλαιου και συμπυκνωμένου ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3.

Το προϊόν διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα για διάστημα 3 μηνών.

Συστατικά (ανά δόση)
- Ιχθυέλαιο 900mg
- Μουρουνέλαιο 300mg
- Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 670mg
- DHA 250mg
- EPA 310mg
- Βιταμίνη D 10μg (400 IU)
- Βιταμίνη Ε 10mg

Δοσολογία
2 μαλακές κάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Barcode: 7070866021801
Ποσότητα: 60caps
Βάρος: 0.10kg


Το Online Φαρμακείο που εμπιστεύεστε
Παραδόσεις & Αποστολές
Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας Courier, η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 15:00, τις καθημερινές εργάσιμες ημέρες, επεξεργάζονται από εμάς και αποστέλλονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας καταχωρούνται και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη.
Αν κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Κόστος
Η αποστολή του δέματος είναι δωρεάν πανελλαδικά για παραγγελίες άνω των 39,00€ και βάρος έως 2kg.
Η αποστολή του δέματος εντός Ελλάδος για παραγγελίες κάτω των 39 € και βάρος έως και 2kg κοστίζει 2.50€.
Σε όλες τις περιπτώσεις όπου το βάρος του δέματος υπερβαίνει τα 2kg υπάρχει επιβάρυνση 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Χρόνος Παράδοσης
Η παράδοση των προϊόντων εντός Ελλάδος διαρκεί 1-2 εργάσιμες ημέρες (στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση 1-3 ημέρες παραπάνω).
Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Για παράδοση το Σάββατο υπάρχει έξτρα χρέωση από τις Courier και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο εφόσον το επιθυμείτε. Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.

Παραλαβή Προϊόντος
Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα, τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες ημέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.