ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ποιοι είμαστε

Η Ιστορία μας


Το φαρμακείο Μαρινόπουλος ιδρύθηκε το 1980 από τον Σεραφείμ Μαρινόπουλο, στο κέντρο της Κατερίνης. Έκτοτε μετρά 43 συναπτά έτη συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς, με γνώμονα πάντοτε την σωστή εξυπηρέτηση και την επιστημονική καθοδήγηση του κοινού. Ανταποκρινόμενο στο λειτούργημα του φαρμακοποιού, προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει πολύτιμες συμβουλές σε όλους καθώς επίσης αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για κάθε ανάγκη.

Η παράδοση αυτή μεταλαμπαδεύτηκε από τον πατέρα στους υιούς Δημήτρη και Γρηγόρη, οι οποίοι έχουν λάβει πλέον τα ηνία του φαρμακείου.

Το 2016 το φαρμακείο μεταφέρθηκε σε νέο, ανανεωμένο, ευχάριστο και άκρως λειτουργικό χώρο. Επίσης, έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και επένδυση σε νέες κατηγορίες προϊόντων με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και την πλήρη κάλυψη κάθε ανάγκης.

Φαρμακείο Μαρινόπουλος Φαρμακείο Κατερίνη

Ο Διαδυκτιακός & Φυσικός Χώρος μας


Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης γεννήθηκε η ιδέα του ηλεκτρονικού καταστήματος Pharmarin.gr, το οποίο αποτελεί την διαδικτυακή παρουσία του φυσικού καταστήματος. Στόχος του είναι να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να ενημερώνεται ακόμη πιο άμεσα για προϊόντα και προσφορές από την άνεση του σπιτιού του και να κάνει τις αγορές του εύκολα, μέσα από ένα εύχρηστο, ευχάριστο και κυρίως ασφαλές περιβάλλον.

Ευχόμαστε να αγκαλιάσετε αυτό μας το εγχείρημα. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να ακούσουμε τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς αλλά και την κριτική σας. Θα μας βρείτε στην οδό Π. Τσαλδάρη 7, Κατερίνη.
Επίσης, για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2351026738 ή στο email info@pharmarin.gr

Pharmarin.gr

Pharmarin.gr

Η Ομάδα μας


Η ομάδα του φαρμακείου μας μεγαλώνει συνεχώς και είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει είτε στο φυσικό κατάστημα είτε διαδικτυακά και να λύσει κάθε απορία σας!
Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και γι αυτό επενδύσαμε σε ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Η ομάδα του Pharmarin αποτελείται από:
2 Υπεύθυνους Φαρμακοποιούς (Δημήτρης & Γρηγόρης)
1 Υπάλληλος Φαρμακοποιός (Ευαγγελία)
2 Βοηθούς Φαρμακείου (Γεωργία & Μαρία)
1 e-Shop Manager & Developer (Μιλτιάδης)

Δυναμικό