ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Πολυβιταμίνες

Όλες οι best online πολυβιταμίνες είναι εδώ!

Τι είναι οι πολυβιταμίνες και τι είδους βιταμίνες περιέχουν;

Οι πολυβιταμίνες είναι συμπληρώματα διατροφής τα οποία περιέχουν μια σειρά από μικροθρεπτικά συστατικά με κύρια τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία, ενώ μπορεί να περιλαμβάνουν και άλλα διατροφικά στοιχεία όπως αμινοξέα, λιπαρά οξέα, προβιοτικά, αντιοξειδωτικά ή εκχυλίσματα βοτάνων.

Που και σε τι βοηθάνε;

Είναι σχεδιασμένες για να συμπληρώνουν τη καθημερινή διατροφή και για να καλύπτουν κατά περίπτωση συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες.

Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη και σε ποια άτομα είναι ευεργετική;

Όλες οι πολυβιταμίνες πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά σύμφωνα με την συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη, η οποία εξαρτάται από τα συστατικά.
Η λήψη πολυβιταμινών είναι αναγκαία σε άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο εμφάνισης διατροφικών ελλείψεων ή σε άτομα που έχει διαπιστωθεί ότι από τη διατροφή τους λείπουν συγκεκριμένα διατροφικά συστατικά, σε όσους ακολουθούν δίαιτες χαμηλών θερμίδων, σε άτομα με τροφικές αλλεργίες.
Τέλος, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα και τις διάφορες διατροφικές ανάγκες, υπάρχουν διαθέσιμες πολλές διαφορετικές πολυβιταμίνες για άνδρες και γυναίκες, παιδιά και εφήβους, για ηλικίες άνω των 50 ετών, για αθλητές, έγκυες και θηλάζουσες.

Χάρισε στο οργανισμό τα απαραίτητα εφόδια για σωματική και πνευματική απόδοση με τις κατάλληλες πολυβιταμίνες!

Η Pharmarin σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα, τον υγιεινό τρόπο ζωής ή τη συμβουλή ειδικού (ιατρού/φαρμακοποιού).
Επιπλέον, δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.