ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Πρωτεΐνες - Whey Protein

Όλες οι best online πρωτεΐνες whey protein είναι εδώ!

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος (whey) είναι ο ένας από τους δύο κύριους τύπους πρωτεϊνών του γάλακτος και αποτελεί ένα υδαρές μείγμα από whey, λίπη και γαλακτοσάκχαρο (λακτόζη).

Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι whey και αυτοί είναι οι WPC (Concentrate) συμπυκνωμένης μορφής, WPI (Isolate) απομονωμένης μορφής και WPH (Hydrolysates) υδρολυμένη.
Η Concentrate περιέχει λακτόζη και γλουτένη τις περισσότερες φορές και περισσότερο λίπος και υδατάνθρακες σε σχέση με τους άλλους τύπους Whey.
Η Isolate είναι συνήθως γρηγορότερη στην χώνεψη από τα άλλα είδη και είναι κατάλληλη για ανθρώπους με δυσανεξία στην λακτόζη ή στην γλουτένη.
Η Ηydrolysate είναι σχεδιασμένη ώστε να διασπάει την πρωτεΐνη σε μικρότερα επίπεδα κάνοντας έτσι ευκολότερη την απορρόφηση.

Οι whey protein περιέχουν μια σειρά ευεργετικών θρεπτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων αντιοξειδωτικών και αμινοξέων, που ενισχύουν τα επίπεδα ενέργειας, βοηθούν στη γρήγορη αποκατάσταση, στον αναβολισμό και στην αύξηση της μυϊκής μάζας.

Πρόσφερε γρήγορη αποκατάσταση και ενίσχυση των μυών με τις κατάλληλες εξειδικευμένες whey protein πρωτεΐνες!

Η Pharmarin σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα, τον υγιεινό τρόπο ζωής ή τη συμβουλή ειδικού (ιατρού/φαρμακοποιού).
Επιπλέον, δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.