ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Solgar

Συμπληρώματα Διατροφής Solgar ανά κατηγορία

Solgar

Η solgar επενδύει πάρα πολλά χρόνια στην υψηλή ποιότητα συστατικών και έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση των ανθρώπων που λαμβάνουν συμπληρώματα διατροφής σαν μια από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου.

Υψηλής ποιότητας συστατικά από τη φύση σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη επιστημονική γνώση, δημιουργεί μοναδικές αποτελεσματικές φόρμουλες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Στο pharmarin.gr θα βρείτε όλη τη γκάμα προϊόντων της solgar, που θα δώσουν ασφαλή και φυσική λύση για κάθε πρόβλημα, από πεπτικά βοηθήματα μέχρι και βιταμίνες για το ουροποιητικό σύστημα. Με την εγγύηση της solgar, θα ανακαλύψετε επιλογές για τη γυναίκα όπως το evening primrose και το nails and hair formula, τον άνδρα, πολυβιταμίνες solgar formula vm2000 για υψηλές απαιτήσεις καθώς επίσης και αθλητικά συμπληρώματα.

Με τεχνογνωσία και εμπειρία από το 1947 στα συμπληρώματα διατροφής η solgar προσφέρει δεκάδες επιλογές τόσο σε βιταμίνες όπως η solgar b12 και η solgar d3 4000iu, d3 2200iu κλπ, καθώς επίσης και σε διαφορετικές μορφές όπως ταμπλέτες, softgel και vegetable capsules. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε και τα συμπληρώματα διατροφής της solgar με φυτικά εκχυλίσματα, όπως το solgar cranberry για υγιές ουροποιητικό και εμπλουτισμένες βιταμίνες όπως βιταμίνη C με rose hip.

Η solgar επίσης έχει μεγάλη ποικιλία σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, με υψηλές περιεκτικότητες και σε διάφορες μορφές. Μπορείτε να βρείτε ψευδάργυρο τόσο σε γλυκονική μορφή (solgar zinc gluconate 50mg) όσο και σε πικολινική (solgar zinc picolinate), μαγνήσιο χηλικό (solgar chelated magnesium 100mg) και κιτρικό μαγνήσιο σε συσκευασία με 60 και 120 ταμπλέτες (solgar magnesium citrate). Ακόμη, υπάρχουν όλα τα βασικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία που καλύπτουν ανάγκες και είναι απαραίτητα για την καλή υγεία του οργανισμού.

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν συμπληρώματα αδυνατίσματος και για τον έλεγχο βάρους, καθώς επίσης και μια σειρά από ειδικά συμπληρώματα και εξειδικευμένες φόρμουλες όπως το solgar skin nails, solgar 5htp και άλλα ειδικά προϊόντα.

Στο pharmarin.gr θα βρείτε την κατάλληλη solgar formula που να ταιριάζει στις ανάγκες σας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορία που μπορεί να δημιουργηθεί.

Η Pharmarin σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα, τον υγιεινό τρόπο ζωής ή τη συμβουλή ειδικού (ιατρού/φαρμακοποιού).
Επιπλέον, δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.