ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Αντικουνουπικά

Αντικουνουπικά

Ανακαλύψτε στο online φαρμακείο Pharmarin την πιο ολοκληρωμένη συλλογή αντικουνουπικών προϊόντων. Οι επιλογές που θα βρείτε για προστασία ολόκληρης της οικογένειας περιλαμβάνουν εντομοαπωθητικό σπρέι, εντομοαπωθητική λοσιόν, εντομοαπωθητικά αυτοκόλλητα τσιρότα, γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση και αντικουνουπικό βραχιόλι σε διάφορα χρώματα για μικρούς και μεγάλους.

Το καλοκαίρι έχει συνδυαστεί με τη χαλάρωση, τη ξεγνοιασιά και τις διακοπές αλλά και τους ενοχλητικούς «επισκέπτες». Επομένως, ένα προϊόν με εντομοαπωθητική δράση αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε travel sizes προϊόντα, όπως επίσης και το moshield αντικουνουπικό βραχιόλι και τα εντομοαπωθητικά αυτοκόλλητα, τα οποία μπορούμε να έχουμε πάντοτε μαζί μας.

Η σειρά frezyderm crilen αποτελεί μια σταθερή και αξιόπιστη λύση, τόσο με το εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα 125ml για όλη την οικογένεια, το crilen mousse για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, όσο και το εντομοαπωθητικό spray frezyderm crilen antimosquito. To γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους προστασία από τα κουνούπια και τα τσιμπήματα εντόμων. Στο online φαρμακείο μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα της σειράς frezyderm crilen, σε εκπληκτικές προσφορές για να επιλέξετε αυτό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Το frezyderm crilen γαλάκτωμα 125ml, το crilen mousse 150ml και το frezyderm crilen antimosquito σας υπόσχονται προστασία από ενοχλητικούς επισκέπτες και μπορούν να χρησιμοποιηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Το repel spray είναι μια ιδανική λύση για διακριτική προστασία καθώς αποτελεί ένα άοσμο εντομοαπωθητικό. Το unipharma repel spray άοσμο εντομοαπωθητικό κυκλοφορεί σε travel sizes και θα σας προσφέρει άμεση προστασία. Το unipharma repel spray κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη και είναι μια πολύ πρακτική επιλογή αφού προσφέρει άμεση προστασία και από το κουνούπι τίγρης και δεν χρειάζεται καθόλου επάλειψη, καθώς αποτελεί ένα care no touch αντικουνουπικό. Μπορείτε να επιλέξετε το repel spray άοσμο εντομοαπωθητικό και όλη τη σειρά της unipharma repel για να απολαύσετε το καλοκαίρι και τις διακοπές σας προστατευμένοι με το no touch αντικουνουπικό σπρέι.

Για βρέφη και παιδιά υπάρχει η πρόταση της vican cer8 με εντομοαπωθητικά αυτοκόλλητα τσιρότα που προστατεύουν για 6 ώρες και από το κουνούπι τίγρης. Τα εντομοαπωθητικά αυτοκόλλητα μπορούν να τοποθετηθούν στην κούνια ή στο καρότσι των μικρών μας φίλων και να παρέχουν προστασία από τα κουνούπια.

Το menarini moshield αντικουνουπικό βραχιόλι παρέχει προστασία και εντομοαπωθητική δράση ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα όμορφο καλοκαιρινό αξεσουάρ καθώς κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα. Το moshield αντικουνουπικό βραχιόλι έχει διάρκεια δράσης έως 200 ώρες, είναι αδιάβροχο και φυλάσσεται στη συσκευασία του όταν δεν χρησιμοποιείται για να διατηρεί την εντομοαπωθητική δράση. Η σειρά menarini moshield εκτός από το αντικουνουπικό βραχιόλι, περιλαμβάνει εντομοαπωθητικό spray σε travel sizes για να το έχετε πάντα μαζί σας. Το menarini moshield αντικουνουπικό βραχιόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με κάποιο ενυδατικό εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα. Το γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση μπορεί να εφαρμοστεί πριν από κάποια βόλτα ή έξοδο και το αντικουνουπικό βραχιόλι μπορεί να γίνει το απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Η ποικιλία προϊόντων με εντομοαπωθητική δράση και οι επιλογές σε εντομοαπωθητικό σπρέι δεν σταματούν καθώς υπάρχουν τα προϊόντα της σειράς at bite, που αποτελούν συνέχεια του αντικουνουπικού σπρέι apaisyl και απευθύνονται σε όλη την οικογένεια με spray άοσμο εντομοαπωθητικό που προστατεύει για 8 ώρες από τα κουνούπια και 6 ώρες από το κουνούπι τίγρης και family protection αντικουνουπικό σπρέι με εντομοαπωθητική δράση για βρέφη από 12 μηνών.

Μην ξεχάσετε στην προετοιμασία της βαλίτσας των διακοπών να πάρετε οπωσδήποτε μαζί σας το κατάλληλο προϊόν για εντομοαπωθητική δράση. Κάποιο ενυδατικό εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα, όπως το frezyderm crilen, κάποιο εντομοαπωθητικό σπρέι όπως το at bite, το unipharma repel spray άοσμο για διακριτική προστασία ή το moshield αντικουνουπικό βραχιόλι. Για τα βρέφη, τα vican cer8 εντομοαπωθητικά αυτοκόλλητα είναι η ιδανική λύση για προστασία από τα κουνούπια.

Επίσης, τα travel sizes προϊόντα, όπως το εντομοαπωθητικό spray της menarini moshield και η μικρή συσκευασία του repel spray, πρέπει να βρίσκονται σε κάθε τσάντα.

Αποκτήστε το αντικουνουπικό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες από το αγαπημένο σας online φαρμακείο Pharmarin και απολαύστε ξέγνοιαστα το καλοκαίρι και τις διακοπές χωρίς ενοχλητικούς επισκέπτες.

Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)