ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Rhodiola Rosea

Όλα τα best online φυτικά συμπληρώματα με Rhodiola Rosea είναι εδώ!

- Τι είναι η Rhodiola Rosea;

Η Rhodiola Rosea γνωστή και ως Ροδιόλα, ανήκει στα προσαρμογόνα βότανα με περισσότερα από 140 δραστικά συστατικά εκ των οποίων τα δύο ισχυρότερα Rosavin και το Salidroside.

- Που βοηθάει και σε τι είναι χρήσιμη;

Παρέχει ανακούφιση από τα συμπτώματα άγχους, βοηθά στην ομαλοποίηση των επιπέδων στις σχετιζόμενες με το στρες ορμόνες, συμβάλλει στην πρόληψη και αντιμετώπιση της ήπιας νευρικής έντασης και χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των διαταραχών ύπνου και των συμπτωμάτων της ήπιας κατάθλιψης.
Επίσης, παρέχει καρδιοπροστατευτική, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση ενώ έχει αποδειχθεί πως αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, την πνευματική εγρήγορση και βελτιώνει τη γνωστική λειτουργία και τη μνήμη.

- Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη;

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη Rhodiola rosea.
Συστήνεται να λαμβάνεται νωρίς μέσα στη μέρα καθώς μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο.
Η πλειοψηφία των κλινικών μελετών έδειξε πως δεν αλληλεπιδρά με φάρμακα και σπανίως οδηγεί στην εμφάνιση παρενεργειών.
Σε αυτές συγκαταλέγονται ο πονοκέφαλος, η ζάλη, η ξηροστομία, οι στομαχικές διαταραχές, η δυσκολία στον ύπνο και η περιστασιακή αύξηση του καρδιακού ρυθμού.

- Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγεται η λήψη;

Δεν ενδείκνυται η λήψη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
Θα πρέπει να αποφεύγεται από άτομα που πάσχουν από αϋπνία και όσους χαρακτηρίζονται με αυξημένη ανησυχία στην καθημερινότητα καθώς μπορεί να προκληθεί νευρικότητα ή ταραχή.
Τέλος, αντενδείκνυται σε άτομα με διπολική διαταραχή που είναι ευάλωτα στο να γίνουν μανιακά αλλά και σε άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα όπως σκλήρυνση κατά πλάκας και ρευματοειδής αρθρίτιδα καθώς έχει την ιδιότητα να διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Χάρισε στον οργανισμό τα απαραίτητα εφόδια για αντιμετώπιση του stress και μείωση της κόπωσης!


Η Pharmarin σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα, τον υγιεινό τρόπο ζωής ή τη συμβουλή ειδικού (ιατρού/φαρμακοποιού).
Επιπλέον, δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.