ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Βιταμίνη Β3 - Νιασίνη

Όλες οι best online βιταμίνες με Βιταμίνη Β3 είναι εδώ!

Τι είδους βιταμίνη είναι η Βιταμίνη Β3;

Η Βιταμίνη Β3 γνωστή και ως Νιασίνη, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία αποβάλλεται από τον οργανισμό και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η συνεχής πρόσληψη.

Που βοηθάει και τι προκαλεί η έλλειψη;

Η Νιασίνη συντελεί στην καλή υγεία του νευρικού συστήματος καταπραΰνοντας τα συμπτώματα της νευρικότητας, του άγχους και της αϋπνίας, συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία βοηθώντας στην κατάθλιψη, στη διατήρηση της καλής κατάστασης των βλεννογόνων βοηθώντας και σε περιπτώσεις στοματίτιδας, συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και κόπωσης και είναι ευεργετική στη μείωση των επιπέδων των λιπιδίων του αίματος, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων.
Η έλλειψη μπορεί να εμφανίσει συμπτώματα νευρικότητας, κόπωσης, διάρροια, δερματικών διαταραχών όπως δερματίτιδα, ξηροστομία, γλωσσίτιδα.

Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη και σε ποια άτομα είναι ευεργετική;

Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη είναι 14mg για τις γυναίκες και 16mg για τους άντρες.
Για καλύτερη απορρόφηση προτείνεται η ταυτόχρονη λήψη βιταμινών του συμπλέγματος Β (B Complex).
Η πρόσληψη βιταμίνης Β3 είναι ευεργετική σε άτομα που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ ή πάσχουν από εντερική δυσαπορρόφηση.

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγεται η λήψη;

Η χρήση της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό είναι ασφαλής με ιατρική παρακολούθηση.
Άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, ουρική αρθρίτιδα, πεπτικό έλκος και υπερλιπιδαιμία θα πρέπει να λαμβάνουν μόνο κατόπιν ιατρικού ελέγχου.

Χάρισε στον οργανισμό τα απαραίτητα εφόδια για υγιές νευρικό σύστημα και δέρμα με τις κατάλληλες Vitamin B3 - Niacin βιταμίνες!


Η Pharmarin σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα, τον υγιεινό τρόπο ζωής ή τη συμβουλή ειδικού (ιατρού/φαρμακοποιού).
Επιπλέον, δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)