ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Βιταμίνη Β7 - Βιοτίνη

Όλες οι best online βιταμίνες με Βιταμίνη Β7 είναι εδώ!

Τι είδους βιταμίνη είναι η Βιταμίνη Β7;

Η Βιταμίνη Β7 γνωστή και ως Βιοτίνη ή Βιταμίνη της Ομορφιάς, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία αποβάλλεται από τον οργανισμό και γι’ αυτό απαιτείται συνεχής πρόσληψη.

Που βοηθάει και τι προκαλεί η έλλειψη;

Η Βιοτίνη έχει ευεργετική δράση σε μαλλιά βοηθώντας στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και στη διατήρηση του φυσικού χρώματος καθυστερώντας το γκριζάρισμα, βελτιώνει τα λεπτά και εύθραυστα νύχια, συμβάλλει στη διατήρηση υγιούς δέρματος, στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας στο σώμα, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
Η έλλειψη μπορεί να προκαλέσει ανορεξία, ναυτία, εμετό, δερματίτιδα, γλωσσίτιδα, ξεθώριασμα στο χρώμα των μαλλιών, τριχόπτωση, απώλεια γεύσης, αύξηση της χοληστερίνης.

Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη και σε ποια άτομα είναι ευεργετική;

Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη είναι 30μg για γυναίκες και άνδρες.
Η πρόσληψη βιοτίνης είναι ευεργετική σε περιόδους εγκυμοσύνης, σε περιπτώσεις λήψης αντιεπιληπτικών φαρμάκων και σε άτομα που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες από ωμό ασπράδι αυγού.

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγεται η λήψη;

Είναι ασφαλής η λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό με ιατρική παρακολούθηση.
Να αποφεύγεται η χρήση από άτομα με πεπτικό έλκος.

Χάρισε στον οργανισμό τα απαραίτητα εφόδια για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια με τις κατάλληλες Vitamin B7 - Biotin βιταμίνες!


Η Pharmarin σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα, τον υγιεινό τρόπο ζωής ή τη συμβουλή ειδικού (ιατρού/φαρμακοποιού).
Επιπλέον, δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)