ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ενίσχυση Ανοσοποιητικού

Ενίσχυσε & Θωράκισε το Ανοσοποιητικό Σύστημα
Επιλέξαμε τα top προϊόντα που χρειάζεται ο οργανισμός σου για ενέργεια, τόνωση και ισχυρό ανοσοποιητικό!

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού πιο σημαντική από ποτέ!

Μπήκαμε πλέον για τα καλά στο φθινόπωρο, την εποχή που οι απαιτήσεις της καθημερινότητας ανεβαίνουν και μαζί με αυτές και οι απειλές για την υγεία μας. Στις διάφορες ιώσεις που κάθε χρόνο δοκιμάζουν τις αντοχές του ανοσοποιητικού συστήματος, ήρθε να προστεθεί τα δύο τελευταία χρόνια και ο Covid-19, καθιστώντας πιο αναγκαία από ποτέ την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος με ειδικά προϊόντα και ειδικά συμπληρώματα διατροφής.

Ένα από τα θετικά αποτελέσματα που προκάλεσε η πανδημία, ήταν η ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με το γερό ανοσοποιητικό και η εκπαίδευση των ανθρώπων στη συστηματική λήψη συμπληρωμάτων διατροφής πάντοτε με τη συμβουλή των ειδικών, γιατρών και φαρμακοποιών. Πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι πολύ σημαντική η λειτουργία του ανοσοποιητικού τόσο ενάντια στις απλές ιώσεις πχ κρυολόγημα, όσο και σε δυσκολότερες καταστάσεις όπως ο ιός της γρίπης και ο Covid-19. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών στο online φαρμακείο μας (pharmarin.gr), όπου θα δείτε να ξεχωρίζουν τα πακέτα solgar vitamin, που έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη με εκπληκτικές προσφορές. Μπορείτε να πετύχετε τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος επιλέγοντας τη solgar vitamin d3, με τη δυνατότητα να πάρετε το ψευδάργυρο με έκπτωση 75%.

Στη λειτουργία του ανοσοποιητικού εκτός από τη σωστή διατροφή, όπως όλοι γνωρίζουμε, παίζει καθοριστικό ρόλο η βιταμίνη C. Μπορούμε να λάβουμε τη solgar esterc, που αποτελεί την εστερική μορφή της βιταμίνης C, με καλύτερη απορρόφηση και πιο φιλική στο στομάχι καθώς δεν βρίσκεται στην όξινη μορφή της. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν την αξία που έχει η βιταμίνη d3 στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η vitamin d3 σε συνδυασμό με άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως ο ψευδάργυρος, το πρωτόγαλα, η εχινάκεια και το εκχύλισμα φύλλων ελιάς, ενισχύουν και διατηρούν υγιές ανοσοποιητικό.

Δυστυχώς έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα που έχουμε επανέλθει στην κανονικότητα μετά από σχεδόν δυο χρόνια, ότι οι ιώσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε ένα σχεδόν αποστειρωμένο περιβάλλον, όπως είχε δημιουργηθεί, να δράσουν και να ταλαιπωρούν πολύ κόσμο που σίγουρα χρειάζονται μια τόνωση ανοσοποιητικού.

Εξάλλου, και ο αντιγριπικός εμβολιασμός που ξεκινάει αυτό το διάστημα μας οδηγεί στην ανάγκη ενίσχυσης της άμυνας, ιδιαίτερα για τις πρώτες μέρες μετά τον εμβολιασμό και μέχρι να αναπτυχθούν τα αντισώματα ενάντια στον ιό της γρίπης. Τα θρεπτικά συστατικά για ενίσχυση του οργανισμού μετά τον εμβολιασμό ή στην εμφάνιση των πρώτων ήπιων συμπτωμάτων, μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά στην εξέλιξη μιας ίωσης, με αποτέλεσμα μικρότερη ταλαιπωρία και γρηγορότερη ανάρρωση.

Συμπερασματικά, μπαίνουμε σε μια δύσκολη περίοδο στην οποία θα δοκιμαστεί πολλές φορές η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ήδη πολλές ιώσεις ταλαιπωρούν μικρούς και μεγάλους. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε τις καλές συνήθειες που αποκτήσαμε αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας. Να τηρούμε τους κανόνες προσωπικής υγιεινής (πχ. καλό πλύσιμο χεριών), να αποφεύγουμε το συνωστισμό, να καθόμαστε στο σπίτι μας όταν έχουμε συμπτώματα ίωσης και φυσικά να συντηρούμε ένα υγιές ανοσοποιητικό, με σωστή διατροφή, πλούσια σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά. Τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό, σωστή και συστηματική χρήση συμπληρωμάτων διατροφής για ενίσχυση της άμυνας και γενικότερη τόνωση ανοσοποιητικού.